reede, 30. juuli 2021

Fotojaht. Kahekesi

Tegelinski on tubli, veab vapralt fotojahti. Pakub välja teemasid ja jahib ise. Püüan ikka temaga ühineda, kuid koossammumine ei õnnestu kohe kuidagi. Aga mõned teemad jäävad kummitama ja peavad ka minu blogis ilmutatud saama. Deviisi all "Pigem hilja kui ei kunagi" ilmutan seekord fotojahi "Kahekesi".


Vanad loodusrahvad ütlevad, et meie lapsed on siin ilmas meie külalised. Nad sünnivad meist, me kasvatame ja õpetame neid ning hoolime ja armastame nagu oskame. Kui aeg on küps, saadame nad heade soovidega isiklikku ellu. Meie lapsed on aastaid tagasi pesast välja lennanud. Olemegi jäänud vanasse pesasse vaid kahekesi. Kahekesi tähistasime pisikese reisiga Padise kanti ka meie 40. pulmaaastapäeva.

Piltidel Padise klooster, mõis ja linnamägi. Kodulehekülg lisalugemiseks. 
























150521

Mõisa terrassil einestasime. Sisse veel ei lubatud, koroonaoht. Kloostriväravad olid peale märtsialguse koroonadepressiooni esimest päeva avatud. Kuna elatud aastate koorem paneb meid vara ärkama, olime esimesed külalised ja saime rahus ning vaikuses põhjalikult kloostriga tutvuda. Pugesime keldritesse ja turnisime treppidel, tornis käisime kaunist maastikku imetlemas. Lahke ja sõbralik muuseumitöötaja tutvustas tolleaegset munkade elu-olu. Linnamäel jalutasime ja imestasime praeguseks kokkutõmbunud, kuid aastasadu tagasi laevatatavat jõge. Mõnus päikseline kevadpäev oli.


Tegelinski selleteemaline postitus ja Raisakulli postitus.

2 kommentaari:

tegelinski ütles ...

Fotojahti peabki mõnuga võtma! Et ise tean, millal teen ja kuidas teen ;)
Õnne ümmarguse tähtpäeva puhul! Nüüd ongi aeg kahekesi elu nautida :)

Helve ütles ...

Aitähh, Tegelinski. Naudime, niipalju kui võimalik.

London, valge leht II

Istume bussis ja vurame rõõmsalt Big Beni poole. Oma arust. Vaatame linna ja inimesi ja kella ja ootame, mil maailmakuulsad ehitised paistma...