neljapäev, 14. juuli 2022

Roograhu

Õhtuvaikus. 












Üle kolmekümne aasta taaskohtumine sõbrannaga. Kärdlas. Mõnda inimest võib elu ikka julmalt räsida. Olime aeg-ajalt põgusalt vaid netis suhelnud ja mulje, et ta on paksust ja vedelast läbi tulles tugevaks ja terveks jäänud, ei olnud petlik. Rõõm mõlemapoolne, südamlik ja soe.

Tutvumine Kärdlaga ning teel kämpingusse  arutlused taksojuhiga turismi hetkeseisust Hiiumaal (üsna hale) ja selle olukorra arvatavatest põhjustest ( koroonajärgste piirangute lõdvenemine Eestist väljapoole reisidele, mistõttu siseturism tagasihoidlik ja liigselt ebastabiilne olukord maailmas ning  välisturisti hirm tulla putjamaa lähinaabrusesse).

"...ja Margus Nõukogude armeest" Kärdla jahtklubis - üle pika aja teatris. Hea lugu, nostalgiline ja veidi filosoofiline. Eluterve huumor Margus Taborilt.

Selline armas päev siin Hiiumaal.  

Ja nüüd siis vaikus. Sadam puhkab. Maitsvaid ja suuri toiduportseportse valmistav sadamarestoran on tänaseks uksed sulgenud. Naabermajakese vanapaar askeldab omaette. Minu õhtune jalutuskäik pildigaleriis jäädvustatud. Mere kohal sähvivad välgud. 

140722

                                            


Kommentaare ei ole:

London, valge leht II

Istume bussis ja vurame rõõmsalt Big Beni poole. Oma arust. Vaatame linna ja inimesi ja kella ja ootame, mil maailmakuulsad ehitised paistma...