teisipäev, 15. veebruar 2022

Veebruar - aasta tagasi

Nojah, kuna selle aasta veebruari esimene pool on ka sisuliselt mittemillegihuvitava kuu, siis meenutan vahelduseks tsutike möödunud aasta veebruarikuud.

Tolleaegseid pildifaile sirvides jäi meeltesse heljuma imeilusa talvega kuu. Üsna palju lund, kaunid talvemaastikud, enamasti päikselised päevad, suusatamine-suusatamine-suusatamine, kuu lõpupoole jäävihmapäev, üks hästi udune hommik.

Veebruarikuus olen postitanud piisavalt looduspilte, kuid siiski mõne pildi lisan veel.


14. veebruari öö aiapeo järelkajad päevavalguses jutustavad külalistest nii ühtkomateist




21. veebruar

Meie kandis elav suur-suur jänes valis minu lillede titepeenart katva koheva lume saunatamiseks ja hilisemaks lebopaigaks. No ma ei raatsinud teda minema ka ajada, tihti sellist vaatepilti ju ei näidata. Ja absoluutselt üldse ei pahandanud ta peale, et peale pesu ja puhkust iluõunapuu okstega maiustas. Neid oksi seal ju küll ja veel, jätkub jänkule, jätkub perele kevadel õite imetlemiseks.




26. veebruar

Jõudsime küla pealt koju täpselt õigeks ajaks. Õuekadakale maabusid siidisabad. Meil oli külakostiks pakkuda oma aia kadakamarju. 

1 kommentaar:

mustkaaren ütles ...

Jänesed on hullud 😁 meil käib 1 isend öösiti hoovis, puuriitade juures ronimas, jookseb, kus meeldib. Linnukesed on ...nunnud!

London, valge leht II

Istume bussis ja vurame rõõmsalt Big Beni poole. Oma arust. Vaatame linna ja inimesi ja kella ja ootame, mil maailmakuulsad ehitised paistma...