neljapäev, 8. aprill 2021

Praktilisel inimesel on kõik eluks hädavajalik alati kaasas ehk fotojaht "Kõrge"

Fotojahi jaoks piltide otsimise käigus leidsin alloleva kaadri. Illustreerimaks Maslowi püramiidi tegelikkuses? Et kui kõrge see õige elustandard ikka olema peaks?



Pariis, oktoober 2009

5 kommentaari:

konn, lendav konn ütles ...

Lamav politseinik:)

Helve ütles ...

Jep, piilub teki serva alt varjatud kaameraga :)

tegelinski ütles ...

Aga ma olen ka seda meelt, et kõik hädavajalik peab olema kaasas. Ja ikka plaan A kõrval veel B ja C ka.... Sest isegi kõrged lennud ju lõpuks kuskil maanduvad ;)

Kaamos ütles ...

Üllatavalt valge näeb see tekk välja.
Nõudmised elustandardile sõltuvad alati sellest, millega neid võrreldakse. Võrreldes mõne tekita isiku olmemugavustega on pildil olijal vedanud.
Kuigi, jah...

Helve ütles ...

Tekk on tõesti üllatavalt valge. Aga ega seal olulist olmesaastet polnud ka. Tänavad pestakse ju igal varahommikul puhtaks. Kodututelgi hea puhas elu. Ja neid tänaval magajaid ikka oli siin ja seal. Eriti selgelt on meelde jäänud üks isik, kes oli kõnniteele asetanud voodikohaks suure papilataka, kingad korrektselt magamisaseme kõrval ja mõned kokkulapatud riideesemed samamoodi hästi korrektselt paigutatud.

London, valge leht II

Istume bussis ja vurame rõõmsalt Big Beni poole. Oma arust. Vaatame linna ja inimesi ja kella ja ootame, mil maailmakuulsad ehitised paistma...