pühapäev, 21. juuni 2020

Hommikumuusika. Laibach Performs Live In North Korea




Et siis... kellele meeldib ja kellele mitte.
Kes on kursis Laibachi muusikaga ja teab veidi rohkem sügavuti Põhja-Korea elu, see ehk mõistab ka mu tänase hommiku irooniat.
Irooniline on ka see, et tuleb üks paganama viirus ja keerab maailma lukku ja jätab ära planeeritud reisid.

No mis teha, põen ränka reisipalavikku ja leevendada saan seda vaid möödunud reise ja lemmikute kontserte meenutades.

Üks link ka.

1 kommentaar:

TwD ütles ...

Kuna Balkani teema on mulle huvitav (ei teagi miks, vb Kusturica pärast) siis lugesin ka Laibachi kohta https://theconversation.com/40-years-of-laibach-is-this-slovenian-avant-garde-band-the-most-controversial-in-rock-history-139751. Ei tea kahjuks, kui pädev see artikkel on...
Endal varasemat L. kuulamise kogemust pole ja sellest on kahju. Väga huvitav band on. Aga juba mängib taustaks, ehkki palju parem oleks teha kodukino seanss.
Teine kiiks on mul ka slaavi kultuuri poole vaatamine, eriti kino poole pealt, mõned vene filmid on ületamatult head. Ajatud asjad, alates Tarkovskist ja viimased, mida siin Portugalis oleme koos vaadanud, on Balabanovi Vend 1 ja 2 ja tõlkimatu pealkirjaga lugu sellest, kuidas tekitada algkapitali :) Sinna vahele jääb muidugi veel mitmeid häid asju, eriline tähis on mulle Lungini Saar.

London, valge leht II

Istume bussis ja vurame rõõmsalt Big Beni poole. Oma arust. Vaatame linna ja inimesi ja kella ja ootame, mil maailmakuulsad ehitised paistma...